Om stupetårnet

I bruk fra 2015

Arbeidet med stupetårnet på Koigen ble en lang og brokete affære, men det hele fikk en lykkelig slutt. Stupetårnet ble offisielt åpnet med stort oppmøte og et flott program 10. juni 2015. Siden åpningen har anlegget vært hyppig i bruk nær sagt til alle årstider.

Om utformingen av stupeanlegget: 

Stupeanlegget Koigen er et anlegg for lek og aktivitet på det populære og sentrumsnære strandområdet. Du går på ei stålbru ut til det flytende stupeanlegget. Amfiet, er bygget i vannbestandig tre og ligger på en flytende betongbrygge med trinn som vender ut i Mjøsa. Selve stupetårnet er konstruert i metall og har en høyde over vannflata på fem meter. Det er en avsats for hopping og stuping fra 2,5 meter over vannet. Anlegget er universelt utformet for adkomst.

Velkommen til å ta en dukkert herfra!

Stupetårnet har etterhvert: 

Om Koigen:

Koigen er et fantastisk bynært område som byr på et mangfold av muligheter og aktiviteter. Her finner du et av Norges flotteste skateanlegg, og du kan benytte strandvollyballbaner, basketbane og lekeapparater. Sandstranda og Mjøsholmen innbyr til bading og grilling sommerstid, og uansett årstid, er det flott å rusle langs Strandpromenaden.
Webdesign levert av Zondo Norge AS